00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

עוגת מיץ תפוזים שוקולדית - מתכון מצולם

15/06/2012
זוכרים את המתכון המצולם הזה, אותו העליתי לבלוג קצת לפני פסח?
אז היום תוכלו לראות אותי בפרק השני והאחרון בסדרה, מכינה לכם עוגת מיץ תפוזים שוקולדית, קלה להכנה וקוצרת מחמאות.
בפרוייקט המקסים והחוויתי הזה השתתפו 3 בלוגריות נוספות - תמי מ"קולינריא", טל מ"עקרת בית נואשת" ודיאנה מ"מטבחה של פיה" שהעלו את המתכונים שלהן בחודשיים האחרונים, ממליצה לכם בחום להציץ אצלהן, המתכונים בהחלט שווים!
זה המתכון האחרון בפרוייקט ואני מקווה שנהניתם :-)
 
שימו לב! Braun ממשיכים לפנק אתכם ב-150 ש"ח הנחה על המוצרים שלהם! אתם מוזמנים להקליק על הקופון כאן למטה, להכנס דרכו לעמוד הרכישה, להקליד את הקוד שמופיע כאן על הקופון ולקבל את ההנחה המובטחת ברכישת מוצר של Braun.
במרחק של חודשיים מאז קיבלתי את המכשיר הזה של Braun אני יכולה לספר לכם שאני מאד מרוצה ממנו. אני משתמשת בו המון והוא חזק ואמין.
 
 
אתם מוזמנים לצפות.
 
 
 
 
ואחרי שראיתם את המתכון המצולם, אתם מוזמנים לרשום ולהכין.
 
עוגת מיץ תפוזים שוקולדית

מרכיבים:
5 ביצים
200 גר` סוכר (1 כוס)
1 שקית סוכר וניל

** להקציף ביחד כ-5 דק` עד הכפלת נפח

מוסיפים:
3/4 כוס שמן קנולה
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
רסק של חצי תפוז עם הקליפה
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה

** מערבבים היטב

מוסיפים בתנועות קיפול עדינות:
280 גר` קמח לבן (2 כוסות)
70 גר` אבקת שוקולית (1/2 כוס)
קליפות תפוזים מסוכרות חתוכות לקוביות
50 גר` שוקולד מריר קצוץ (או שוקולד צ`יפס)

מעבירים לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ או תבנית קוגלהוף ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דק`.

קישוט שוקולד:
50 גר` שוקולד מריר (לציפוי חלקי של העוגה, אם אתם רוצים כיסוי מלא, שימו 100 גר' שוקולד)
30 גר` חמאה

** ממיסים עד קבלת תערובת אחידה ומבריקה ומזלפים בחופשיות על העוגה.
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

46 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת