2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מדיאס חצילים....

מתכון ממטבחה של אימי ז``ל  שנקרא מדיאס מלשון חצי חצוי ,אני יודעת שיש גם את הגירסה שנקראת

מפרום ,אנחנו הכרנו את הממלואים האלה בשם מדיאס ,ותמיד הם היו עשויים מחצילים .יש לציין שהיום אני

מכינה גם עם תפוח אדמה.קצת עבודה אבל התוצאה משתלמת ביותר.

מדיאס חצילים

2 חצילים בנונים

1 בצל

חצי קילו בשר טחון

 2ביצים

מעט קמח

3 כפות רסק עגבניות (מי שאוהב יותר אפשר)

מלח,פלפל שחור,אגוז מוסקט,אבקת מרק עוף,2 כפות פפריקה מתוקה,

אופן ההכנה:

לקלף את החצילים להשאיר מעט קליפה כמו זברה לחתוך לעיגולים כמו סנדוויץ,להניח בצד,

בקערה לגרד את הבצל להוסיף את הבשר ולתבל במלח ,פלפל שחור ,אגוז מוסקט,אבקת מרק  לערבב טוב

למלא את החצילים ,

בקערה נוספת לערבב 2ביצים עם מעט מים` מלח, ופפריקה מתוקה ,בצלחת לשים קמח

לטבול בקמח ובביצה לטגן משני הצדדים להניח בסיר שטוח

הכנת הרוטב :


להכין בקערה 2 כוסות מים רותחים 3 כפות רסק עגבניות ,מלח, פלפל שחור ,אבקת מרק עוף, מעט אגוז

מוסקט ,לשפוך את הרוטב על החצילים לבשל  1/2שעה להכניס לתנור לעוד 1/2 שעה עד שמשחים למעלה.

החצילים חצויים וממולאים

 קמח וביצה ולטיגון

מטוגנים בסיר עם הרוטב

ומוכן מוגש בצלחת

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת