00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

גבינות, חציל בגלילי פילו

12/06/2012

אני יודעת שאנחנו אחרי שבועות אבל אנחנו הרי נהנים משלל מנות חלביות כל השנה.

לא כולם אוהבים להתעסק עם בצק הפילו, הוא דורש טיפול מדוקדק ומסור יותר, אבל התוצאה טעימה מאד ויתרון נוסף הוא כמובן שבצק הפילו  הוא הבצק הדל ביותר בקלוריות. החיסרון הוא שאין להקפיא את הבצק בשנית, הפשרתם, השתמשתם, השאריות לפח. לכן כדאי להכין את כל הכמות, להקפיא את מה שלא משתמשים, ולהנות בפעם אחרת.  להמשך המתכון:

 http://shifra-l.co.il/2012/06/09/גבינות-חציל-בגלילי-פילו

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת