00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

(מיני) גלילי פסטה ממולאות בגבינות ופטריות

המצרכים:

1/3 חבילת פסטה מילריגה של פסטה "ברוניה" מבושלת לפי הוראות היצרן לאל-דנטה

למלית גבינה:

פטריות פורטבלו טריות, שטופות ופרוסות

1 קוביית עשבי תיבול איטלקי "דורות"

250 גר' גבינת ריקוטה

1/2 כוס פתיתי פרמזן עם טיפה פתיתי קשקבל

4 כפות שמן זית

ריחן / אורגנו יבש

פלפל שחור

 

לרוטב עגבניות:

1 קופסא קטנה של "עגבניות מרוסקות בתוספת בזיליקום"

2 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

כוסברה יבשה

פלפל שחור

כפית סוכר

 

פרמזן וקצת קשקבל (לא חובה קשקבל) מגורר לפיזור מעל

 

אופן ההכנה:

1. מכינים רוטב - בכלי עמוק מערבבים כל החומרים יחד.

2. הכנת המלית - א. מטגנים הפטריות במחבת עם קצת שמן, להוסיף את קוביית עשבי התיבול ולהמשיך לטגן עוד קצת תוך ערבוב להמסת הקובייה. לקרר ולקצוץ הפטריות.

ב. לערבב את גבינת הריקוטה עם הפרמזן והקשקבל, השמן, הפלפל, הריחן והפטריות המקוררות.

3. לצקת בתבנית אפייה קצת מרוטב העגבניות, למלא כל גליל פסטה במלית הגבינה (לא דחוס) ולסדר בתבנית, לצקת מעל שוב מרוטב העגבניות (ניתן לשים עוד שכבת פסטה ממולאת מעל, לפי איך שמסתדר לכם בתבנית ואז לשפוך מעל עוד קצת רוטב עגבניות) ולפזר מעל הכל גבינת פרמזן עם הקשקבל.

4. לאפות כ-30-25 דק'. להגיש חם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת