00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

בלינצ`ס סלמון

המצרכים (לכמות קטנה):

 

לעלי הבלינצ'ס:

כמות קטנה של קמח- כמה כפות

1/2 ביצה

חלב

שמן

 

למלית:

גבינת שמנת או לחלופין: 2-3 מלבני גבינת עזים מותכת

עירית קצוצה

סלמון מעושן פרוס

 

1. מערבבים קמח עם הביצה ומוסיפים בהדרגה את החלב תוך טריפה במטרפה ידנית ליצירת בלילה דלילה (לא סמיכה), מוסיפים גם קצת שמן ומערבבים בטריפה את הבלילה.

2. מטגנים במחבת חמה ומשומנת מעט - שמים כל פעם כמות של כמצקת על מחבת (הכמות תלויה בגודל המחבת - הם צריכים להיות דקים) ומטגנים משני הצדדים להזהבה.

3. עורמים את עלי הבלינצ'ס על צלחת ומקררים .

4. טורפים את הגבינה עם העירית ומורחים על עלה בלינצ'ס, שמים מעל סלמון מעושן (בפריסה רחבה, לא צפוף) ומגלגלים לגליל כמו סושי. פורסים את הגליל לכמה חתיכות, 2-3 גלילים ומגישים. כך מכינים את כל העלים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת