00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

בואיקוס - עוגיות גבינה

המצרכים:

2 כוסות קמח

כ-175 גר' חמאה

כ-1/2 כוס ריוויון

1 גביע גבינת קוטג' (250 גר')

100 גר' גבינת פטה מפורר

1 כוס פתיתי גבינות צהובות קשות - גאודה, אמנטל, פרזמן, צ'דר, קשקבל, עמק טל, האוורטי (איזה תערובת שבה לכם...)

לציפוי: ביצה טרופה עם קצת מים + שומשום

 

אופן ההכנה:

1. לערבב היטב את כל החומרים (בידיים) לתערובת אחידה.

2. לקמח משטח, להעביר את הבצק למשטח (ניתן כל פעם פיסה מהבצק, ולא את כולו) ולשטח אותו, לרדד קצת עד לעובי כ-2-2.5 ס"מ ולקרוץ עיגולים בקוטר כ-4 ס"מ.

3. לחמם תבנית ולרפד בנייר אפייה. לשים את העוגיות על הנייר, לצפות בביצה הטרופה ולפזר שומשום מעל.

4. לאפות בחום של 180 מעלות עד להזהבה, כ-15 דק'.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת