00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

עוגת גבינה עם שוקולד לבן

לתחתית:

כ-1/2 חבילת עוגיות קרמל "לוטוס" טחונות

כ-85 גר' חמאה בטמפ' החדר

כמה שקדים טחונים דק

 

למלית גבינה:

700 גר' גבינה לבנה 5%

כ-60 גר' סוכר

5 ביצים גודל L

כ-120 מ"ל שמנת מתוקה (1/2 קופסא)

200 גר' שוקולד לבן שבור לקוביות

 

אופן ההכנה:

1. הכנת התחתית: לערבב כל החומרים יחד, ניתן ידנית אם החמאה רכה.

2. הכנת המלית: לחמם השמנת המתוקה עד לרתיחה, ולצקת מעל קוביות השוקולד. לערבב היטב להמסת השוקולד ויצירת תערובת אחידה.

3. לשים בקערה את הגבינה, להוסיף הסוכר ולערבב. להוסיף הביצים אחת-אחת ולטרוף לאחר כל הוספה (ניתן במטרפה ידנית או במיקסר),  עד שנוצרת תערובת תפוחה.

4. להוסיף את השוקולד הנוזלי לתערובת הגבינה ולערבב היטב עד לאחידות.

5. לחמם תנור לחום 160 מעלות.

6. לשמן ולשים נייר אפייה בתבנית, מעל לשים את תערובת העוגיות ולהדק לתחתית. לאפות (כ-15 דק' ) בתנור עד להתייצבות. להוציא ולצקת מעל את תערובת הגבינה.

7. להכניס לתנור ומתחת  לתבנית העוגה לשים תבנית עם מים רותחים. לאפות העוגה כ-50 דק' עד להזהבה.

 

להגיש קר ובתאבון....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת