44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

מדיאס

בס"ד


מעדן מהמטבח החלאבי שלמדתי מחמותי. 

רבעי קישואים ממולאים בבשר,מטוגנים ומבושלים ברוטב אדום נפלא.

מומלץ בחום

לערכים תוזנתים כנסו ל-  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2524


המצרכים:

5 קישואים מחולקים לרבעים


למילוי:

250 גרם בשר בקר טחון

1 כפית שום כתוש (או 5 שיני שום כתושות)

1/2 צרור כוסברה

מלח,פלפל שחור


לטיגון:

1 כוס קמח

2 ביצים טרופות עם מעט מים


לרוטב:

1 קופ` קטנה רסק עגבניות

מלח

1 כף פפריקה

1 כף כורכום

4 כוסות מים


אופן ההכנה:

- לחצות את הקישואים לחצי ברוחב ואח"כ לחצי באורך כך שיתקבלו 20 יח`.

- להוציא את הפנים שלהם ולהניח בצלחת (לא לזרוק נשתמש בהם ברוטב או בלביבות)

המילוי:

- בקערה לערבב את כל מצרכי המילוי עד לקבלת תערובת הומוגנית.

- למלות כל רבע קישוא במלית.

הציפוי:

- להניח בצלחת שטוחה את הקמח.

- להניח בצלחת עמוקה את הביצים טרופות עם מעט מים (1 כפית).

- לחמם שמן במחבת רחבה.

- לטבול את הקישואים בקמח כשהמלית כלפי מטה ואח"כ ביצה.

- לטגן את הקישואים משני הצדדים עד להזהבה ולהוציא לניר סופג.

לרוטב:

- להכניס את כל מצרכי הרוטב לסיר ולהביא לרתיחה.

- להכניס את הקישואים הממולאים לרוטב,להנמיך ולבשל שעה.

- להגיש עם אורז לבן.


*במידה ונשאר (ותמיד נשאר) מתערובת הבשר, להכין קציצות לטגן ולהכניס לרוטב גם כן.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת