66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פרלינים עם אגוזי לוז ושקדים

בס"ד


כחובבת שוקולד על כל סוגיו וצורותיו אני תמיד מוצאת את עצמי מחפשת משהו מתוק להשקיט בו את התאווה הזו לשוקולד ומה יותר טעים משוקולד רגיל שבו שמים את כל הדברים הטובים שאוהבים.

כך קרה שביום מן הימים - כשנתקעתי בבית בלי איזה שוקולד טעים - החלטתי שזה הזמן להתחיל להכין. השאלה היתה רק מה נכין, רציתי את זה ואת ההוא ולהוסיף ככה וככה עד שהחלטתי להכין שני סוגים שמה אומר לכם צברו מחמאות לרוב.

ומה שכיף במתכון הזה שהוא ממש קל להכנה.

הגשתי אותם בערב נשים שערכתי והתגובות היו מדהימות

מקווה שתהנו גם כן.

לערכים תזונתים כנסו ל-http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2508


המצרכים לפרלינים שוקולד מריר:

200 גרם שוקולד מריר

50 גרם ברס (אגוזי לוז מסוכרים)


המצרכים לפרלינים שוקולד לבן:

300 גרם נטיפי שוקולד צ`יפס לבן

50 גרם שקדים מולבנים טחונים

תבניות עם צורות (אני השתמשתי למריר בקרחונים בצורת לב וללבן בתבנית סיליקון)

אופן ההכנה:

- להמיס בבן מארי את השוקולד.

- להוסיף את התוספת הרצויה ולקרר מעט.

- להכניס לתבניות ולהקפיא עד להגשה לפחות שעתים-שלוש.

**לצערי התמונה יצאה מטושטשת, אבל אני בטוחה שהמסר עבר כיאות,לא?

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת