55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

פסטה מסולסלת ועוף !

 

מתכון קל להכנה,

הכי פשוט - וטעים ברמות,

מוצרים שהם בנמצא בכל מזווה בבית...

פסטה ועוף, זה הכל !!

ו..כמה פשוט...ככה נפלא...

קדירת פסטה ועוף

מצרכים:

500 גרם פסטה מסולסלת

4 כרעיים עוף, נקיים וחצויים

2 שיני שום כתושות

2 בצלים קטנים שלמים מקולפים

מלח לפי טעם

רבע כפית פלפל שחור

רבע כפית פפריקה מתוקה

2 כפות שמן

רבע כפית סוכר חום

1 כף רסק עגבניות

אופן הכנה:

בסיר יש להניח את חלקי העוף, להוסיף את הבצלים המקולפים, 

להוסיף מים עד כיסוי ולבשל עד לריכוך העוף, כ-30 דקות.

להוסיף את הפסטה לסיר, את התיבול ולערבב, 

כשהסיר מבעבע יש להוסיף מים, אם יש צורך, להוסיף את רסק העגבניות, לערבב,

לבשל עד להסמכה קלה של הרוטב.

להוריד מהלהבה, לכסות ולהמתין כ-10 דקות עד להגשה.

זהו, הכי קל שבעולם,

והתוצאה...אהובה על כל בני הבית,

מנסיון...!!

תהנו לכם...!!

 רותי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת