00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

משמשים צלויים עם גבינת רוקפור

לא, זה לא הוגש בשבועות, זה מתכון מסוף השבוע האחרון. הצמוד הגיע עם ארגז משמשים טריים ובעיתון של סוף השבוע, אהרוני פרסם כמה מתכונים עם משמשים. התאים לי בול לארוחת הבוקר! נשארה לי גבינת רוקפור במקרר משבועות, משמשים יש! חמאה וסוכר כמובן שיש, אגוזי מלך במקרה נגמרו לי עם ממרח האפונה שהכנתי ביום שישי, אבל אגוזי פקאן היו לי וגם הם הולכים מצויין עם המתכון הקל עד מאד להכנה הזה...
באמת לא הרבה עבודה וגם לא הרבה זמן תנור, כך שממש כיף להכין ולאכול כתוספת לארוחת הבוקר או הערב, אם תרצו.
 
 
משמשים צלויים עם גבינת רוקפור
ישראל אהרוני
 
מצרכים:
4-12 משמשים טריים חצויים
30 גר` חמאה מומסת
2-3 כפות סוכר
כ-50 גר` גבינת רוקפור
8-24 חצאי אגוזי פקאן או מלך
 
אופן ההכנה:
מניחים את חצאי המשמשים על תבנית חסינת חום כשהחלק החתוך כלפי מעלה.
מזליפים מעט חמאה מעל המשמשים, מפזרים סוכר ומכניסים לתנור מכוון על תכנית גריל, למסלול העליון ביותר לכ-5-6 דק` עד שהשכבה העליונה מעט צרובה.
מוציאים, שמים מעל כל משמש חתיכת גבינה ואגוז ומחזירים לתנור עד שהגבינה נמסה ומגישים חם.
 
 
 
מפזרים חמאה וסוכר
 
מוסיפים גבינה ואגוזים וצולים
 
טעים!
 
 
הערות:
* אפשר להחליף את גבינ הרוקפור בגבינת פורמעז (טעיםםםםם)
* המשמשים שהיו לי, היו די חמוצים, כדאי לבדוק את המשמש קודם להכנה, ואם הוא חמוץ כדאי להשתמש ביותר סוכר.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת