00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

נאצ`וס סאן - טורטיה ציפס...

אי אפשר להשוות לנא'צוס משקית

כל כך טעים כשזה טרי!

 

מה מכינים:

2 כוסות קמח    480 מ"ל   - 280 גרם

כפית וחצי אבקת אפיה

כפית מלח שולחן

2 כפיות שמן קנולה   ( אפשר גם צמחי אחר או זית)

3/4 כוס מים   (170 מ"ל)

 

אופן ההכנה:

1) בקערה, מערבבים היטב את כל החומרים ללא המים כ-5 דקות עם מזלג או מטרפה, מוסיפים את המים 

     ומערבבים מעט ( רצוי לא לעבד יותר מידי את הבצק הזה, כדי שלא ייצא גומי)

2) מכסים הקערה עם נילון נצמד ומשהים לחצי שעה 

3) מחלקים את הבצק שנוצר ל-10 חלקים קטנים ומכדררים לכדור.

4) על משטח מקומח מעט  ועם מערוך מקומח מעט מרדדים כל כדור לטורטיה בעובי של 2 מ"מ.

5) מורחים שמן מ-2 הצדדים ( אפשר גם לרסס שמן ממיכל ריסוס) , חותכים למשולשים ( מחלקים ל-6 כל טורטיה)

     אפשר גם רצועות של 2 סנטימטר.

6) מחממים תנור ל-180 מעלות.

7) מעבירים את הטורטיות החתוכות ( הנאצ'וס) לתבנית אפיה בצפיפות אבל בשכבה אחידה,

    שהנאצ'וס לא יכסו אחד את השני כמעט)

8) כשהתנור חם מכניסים ואופים עד שהטורטיות מתחילות להזהיב,  סביבות 10 דקות 

     יש לשים לב שלא ישרף.

 

בתאבון.................

 

אפשרויות נוספות:

- אפשר לטגן את הנאצ'וס במקום לאפות במחבת בשמן קל כדקה מכל צד בערך, ואז אין צורך למרוח בשמן בסעיף 5 

   יוצא טעים מאוד.

- אפשר לקנות טורטיות מוכנות , ואז להתחיל משלב 5, אבל איפה כל הכייף????

- אפשר לתבל בזעתר או בעשבי תיבול וקצת מלח לפני הכנסה לתנור, בין שלב 7 לשלב 8.

- אפשר לתבל במעט סוכר וקינמון (שעורבבו יחד) לפני הכנסה לתנור, בין שלב 7 לשלב 8, ואז מתקבל קינוח טעים....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת