00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

פשטידת תירס עם גבינות - קל להכנה LANIT1

המצרכים :

  • בצלים גדולים  קצוצים דק
  •  2 קופסאות תירס ללא הנוזל מסונן
  • בצים
  • גבינת קוטג 5 אחוז -  קופסא 1 (250 גרם)
  • גבינת סקי 5 אחוז   - קופסא (500  גרם)
  • קוביית  קנור אחת בזילקום
  • קוביית  קנור אחת שום פטרוזליה
  • 1/2 כפית אבקת מרק עוף (לפי הטעם לא חובה להוסיף)
  • אבקת שום לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • 1/2  כוס גבינה צהובה מגורדת
  • כפות קמח תופח -  אפשר רגיל
  • תבנית חד פעמית עגולה

אופן ההכנה:

1.       הבצלים הקצוצים יש  לטגן היטב עד להזהבה מלאה ולהוסיף את התירס ולטגן עוד  כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב.

2.      לאחר השחמת הבצלים יש להוסיף את קוביות קנור ולערבב עד להמסת הקוביות  

3.      בקערה  עמוקה לערבב  את הגבינות, גבינה צהובה מגורדת , בצים,   תבלינים , פלפל  שחור, אבקת שום, קמח   ואבקת מרק לפי הצורך .

4.      להוסיף לקערה את הבצל המטוגן עם התירס .

5.       משמנים תבנית חד פעמית במרגרינה ואת כל התערובת שופכים לתבנית

זהו ועכשיו  מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות 40 עד 50 דקות עד להשחמה.



בתאבון..


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת