55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

פילה דג בפירורי לחם, שום ועשבי תיבול !

 

מבין בני משפחתי, היחידים שאוכלים דגים בבית,

הם בעלי ובתי הקטנה..

המתכון הבא מאד אהוב עליהם,

טעמו של הדג, מיוחד עם שילוב תערובת הפירורים,

נותן עוד קראנצ'יות בפה בכל נגיסה...@@

לאוכלי הדגים שבינינו, 

מעדן של ממש 

פילה אמנון בפירורי לחם, שום ועשבי תיבול

מצרכים:

6 פרוסות פילה אמנון (מושט)

2 שיני שום טרי פרוסות

לתערובת הפירורים:

1 כוס פירורי לחם

2 שיני שום כתושות

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

2 כפות כוסברה קצוצה

חצי כפית טימין יבש

2 כפות שומשום

מלח לפי טעם

שליש כפית פלפל שחור

רבע כפית פפריקה מתוקה

שליש כפית פפריקה חריפה

3 כפות שמן לטיגון

אופן ההכנה:

בקערה יש להניח את פרוסות הדג.

לערבב היטב את מרכיבי תערובת הפירורים. 

לצפות כל פרוסת דג בתערובת,

במחבת חמה עם השמן, יש להניח את הדג ולטגן עד להשחמה יפה.

כך יש לעשות עם כל פרוסות הדג.

להוציא את פרוסות הדג אל כלי רחב, או תבנית חד פעמית, בעדינות, כך שלא יתפרקו.

באותה המחבת יש לטגן קלות את פרוסות השום הטרי, להוסיף את תערובת הפירורים,

להשחימה קלות ולפזר מעל הדג אשר בתבנית.

מנה קלה להכנה,

כייפית ומרשימה,

טעימה-טעימה על פי קולות הקהל....

תהנו לכם...!!

 רותי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת