55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

עוף ברוטב עגבניות טריות !

 

הנה עוד מתכון שהוא פשוט לכאורה,

אבל טעים ליגה, פשוט אליפות...

אנחנו מאד אוהבים אותו, הבן שלי במיוחד 

מתאים לאירוח ובכלל,  (וגם לשבת),

בתוספת אורז לבן, או לחם טרי בצד, טעים בטרוף 

עוף בעגבניות טריות

מצרכים:

5 כרעיי עוף מנוקים ושטופים, חצויים

7 עגבניות טריות מקולפות וחתוכות

3 שיני שום כתושות

מלח לפי הטעם

חצי כפית פפריקה מתוקה

כמה גרגירי צ'ילי גרוס

2 כפות שמן

רבע כפית סוכר חום

אופן ההכנה:

בסיר יש לשים את העגבניות המקולפות והחתוכות.

להעביר ללהבה נמוכה ולבשל עד לריכוך.

כשהעגבניות התרככו יש למעוך אותם בעזרת ממחה.

להוסיף את שיני השום, המלח, הפפריקה, הצ'ילי, השמן והסוכר ולערבב היטב.

להוסיף אל הסיר את חלקי העוף, כך שיהיו מכוסים ברוטב העגבניות.

להעביר שוב ללהבה נמוכה ולבשל עד לריכוך והסמכת הרוטב, כ-שעה בערך, בסיר מכוסה.

מעדן אמיתי 

בישול העגבניות הטריות עם העוף יוצר טעם משגע,

המרקם שנוצר הוא ריבתי משהו,

בשל הצימצום של המרכיבים, שווה לחכות !!

תהנו לכם...!!

 רותי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת