66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

לחם פיצה תלישה

לחם פיצה תלישה

המצרכים:

600 גרם קמח                                           

3 ביצים

50 גרם חמאה

כף גדושה סוכר 

כפית מלח

כף שמרים יבשים

 כוס חלב בערך או חצי חלב וחצי מים
 

המצרכים למילוי :                                                                                                         

200 גרם גבינה צהובה מגורדת או גבינה חמד או שניהם ביחד                                                   

זיתים ירוקים או שחורים פרוסים וקצוצים                                                                                      

רוטב לפיצה 

עלי בזיליקום קצוצים/ אורגנו
 

אופן ההכנה:

ללוש בצק מכל המרכיבים ( אין צורך להפריד בין החמאה לשמרים כי השמרים יבשים )
להניח את הבצק להתפחה בקערה מכוסה, עד שיכפיל את נפחו.

לחתוך את הבצק ל-2 ולרדד מרובע 25 +30 למרוח מהרוטב. לפזר גבינה צהובה וזיתים.
לחתוך לרצועות של 5 ס"מ רוחב, ולהניח שלוש רצועות זו על גבי השניה כל שלוש רצועות.
לחתוך שוב את הרצועות לאורך של 3 ס"מ. לשמן מגש של אינגליש קייק בחמאה, ולהניח את כל -
שלוש הרצועות בצד ימין של המגש.
לחתוך עוד שלוש רצועות, להניח אחת על גבי השניה ולשים בצד שמאל של המגש, כך שיוצא לנו לחם ארוג.
להתפיח שוב, לאפות בחום בינוני כ-30 עד 40 דקות עד שהמאפה מזהיב. 

 

 

לשבת ליד שולחן עם קערה ענקית של סלט טרי ו...... לתלוששש לתלוששש ולתלוששש עד שאין מה לתלושcheeky cheeky חכו תראו שזה אמיתי שאי אפשר להפסיק ולתלוש.

בהצלחה

שלכם מכל ה  טובה

 

        

 

 

 

 

 

 

                                                                       
                                                                                                                             

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת