2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פסטרמה ביתית...

פסטרמה ביתית מתכון קל ופשוט להכנה והתוצאה טעימה ועסיסית ,

כשתכינו פעם ראשונה בבית לא תרצו לקנות שוב בחוץ,

כמובן אם שומרים על הכללים.

מצרכים :

1חזה הודו בגודל בנוני ,

למשרה:

שום כתוש

חצי כוס שמן זית

פלפל שחור גרוס

פפריקה מתוקה

2כפות דבש

3 כפות סויה

מעט מלח

לערבב את כל החומרים ,

ניתן לקשור את החזה עם חוט לשמירת הצורה,מניחים את החזה בכלי עמוק,

מורחים את החזה בתערובת המישרה ,שופכים את שאריות המישרה על החזה ,

מכסים שומרים במקרר לפחות 12 שעות,מניחים את החזה על רשת כשמתחתיה מונחת תבנית לנוזלים ,

אופים בחום 180 מעלות כחצי שעה ,כשמדי פעם פותחים את התנור ומורחים את החזה בשאריות נוזלי המשרה .

בתאבון .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת