44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

לחמניות ממולאות גבינה

בס"ד


נכון שבועות עבר חלף לו אבל לא הספקתי להביא לכם את הכל לפני החג, כך שהחלטתי להמשיך גם אחרי החג ולפנק אתכם בדברים טובים שלא צריכים לחכות רק לחגים.

לקחתי בצק של לחמניות ומילאתי אותו במלית של גבינות סגרתי וגילגלתי וכך התקבלו להן לחמניות נהדרות כשהממרח כבר בפנים,משהו בסגנון ארוחה בסיר אחד.

הלחמניות נהדרות לשבת בבוקר עם ביצה קשה ומבחר סלטים.

מקווה שתהנו

לערכים תזונתים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2557


המצרכים לבצק:

1 קילו קמח

2 כפות שמרים יבשים

3.5 כוסות מים

3 כפות סוכר

1 כף מלח

1/2 כוס שמן

1 ביצה


המצרכים למילוי:

1 קופ` גבינה לבנה

100 גרם גבינה מלוחה

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

מלח


המצרכים לציפוי:

1 ביצה טרופה

מעט שמן

שומשום


אופן הכנה:

- בקערת מיקסר לשים את הקמח,שמרים,סוכר,שמן,ביצה ולהתחיל לערבל.

- מוסיפים את המים לפי הצורך עד שהבצק מתאחד.

- להוסיף את המלח וללוש 7-8 דקות עד לקבלת בצק רך.

- לכסות בנילון נצמד ולהתפיח לשעה.

- בקערה לערבב את כל מצרכי המילוי.

- יוצרים מהבצק כדורים קטנים.

- פותחים עם הידים כל כדור,מורחים מהמילוי ומגלגלים לרולדה כדוגמת לחמניה מאורכת.

- להבריש בביצה טרופה מהולה במעט שמן ולזרות שומשום.

- להכניס לאפיה בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות עד שהלחמניות מזהיבות.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת