00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

קיש פטירות ממולאות - חוברת תנובה 2012 - LANIT1

 

 

חומרים לתבנית חד פעמית עגולה 

מלית:

2 בצלים קצוצים  דק

1/2 חבילת חמאה

4 כפות גדושות - אגוזים טחונים

1 כף פירורי לחם

1/2 גביע גבינת נפוליאון בטעם שום שמיר (אפשר להמיר לגבינה פחות שמנה)

100 גרם גבינת רוקפור מגורדת (גבינה כחולה|)

אגוז מוסקט מעט

מלח ופלפל 

2 חבילות פטריות שלמות (ללא הרגליים)

 

לקלתית :

יש מאפה של תנובה חדש ממליצה בחום "בצק פריך למאפים מלוחים" מעדנות

(להפשיר לפי הוראות היצרן ) - מספיק חבילה של 450 גרם 

 

לציפוי העליון :

חצי מיכל שמנת לבישול

1/2 גביע גבינת נפוליאון  בטעם שום שמיר 

1 ביצה

3 כפות קמח תופח

מלח ופלפל לפי הטעם.

 

אופן ההכנה:

1) לחמם תנור לחום בנוני 170 מעלות  (לא טורבו)

2) מכינים את המלית : ממיסים חמאה במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה ומוציאים.

   בקערה : מערבבים אגוזים, פרורי לחם והגבינות, מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים היטב.

3) ממלאים את הפטריות ומניחים בתבנית ואופים 10 דקות , מוצאים מהתנור לא מכבים אותו) מייבשים את הנוזלים

    מהפטריות בעזרת נייר סופג ומצננים.

4) משטחים את הבצק בתבנית , ועליו מניחים את הפטריות הממולאות זה לצד זה , על הבצק.

5) להכנת הציפוי : מערבבים את כל מרכיבי הציפוי , יוצקים מעל הפטריות ואופים 50 דקות , עד להזהבה.

בתאבון 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת