00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

פשטידת טונה טעימה מאוד על בסיס בצק עלים

  

בצק עלים (בערך חצי חבילה)

2 קופסאות - שימורי טונה ללא נוזלים

2-3 - ביצים טרופות

200 גר' - גבינה צהובה לפי טעם

1/2 כוס - מיונז

1/2 כוס - חלב או שמנת לבישול

מעט שמיר קצוץ

1 - בצל ירוק קצוץ

1 כף - קמח תופח

קמצוץ מלח (לא חייבים,מכיוון שמיונז,גבינה וטונה מספיק מלוחים גם ככה,אבל אם מישהו אוהב להוסיף מלח,אז כדאי להוסיף ממש מעט)

פלפל

טימין

 

מחממים תנור (180 מעלות).

בתבנית מלבנית משומנת פורסים בצק עלים.

מרדדים מעט-הבצק צריך להיות מונח על כל גובה הדפנות.

מערבבים את חומרי המילוי.

ממלאים את הבצק במילוי.

אופים כ-35-45 דקות.

 

 

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=704824 

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת