00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים פשוטים ומנצחים!

גביניות לשבועות

מכמות הנ"ל יוצאות 25-30 גביניות

מקור: בתיה דורון

 

מצרכים למילוי:

500 גרם גבינת "טוב טעם"

1/2 כוס סוכר

גרידת לימון מלימון בינוני

3 כפות קורנפלור

50 גרם אינסטנט פודינג וניל

ביצה שלמה

 

ההכנה:

מערבבים את כל המצרכים עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד לשימוש.

 

מצרכים לבצק:

4 ורבע כוסות קמח (560 גרם)

חצי חבילת שמרים טריים (24 גרם)

50 גרם אינסטנט פודינג וניל

1/4 כוס סוכר (50 גרם)

ביצה

50 גרם חמאה רכה מאוד

רבע כוס שמן (50 מ"ל)

1/2 כפית מלח

כ2 כוסות מים

 

ההכנה:

להכניס לקערה ביצה, מלח, חמאה, סוכר ואינסטנט פודינג.

מעל הכל לפזר את כל כמות הקמח הדרושה, ומעל לפזר שמרים.

מוסיפים את השמן ומתחילים ללוש תוך כדי הוספת המים בהדרגה.

הבצק צריך להיות רך מאוד!

מכסים בניילון נצמד ומניכים לתפוח עד להכפלת הנפח.

לרדד את הבצק למלבן גדול ולחתוך לריבועים.

בכל ריבוע שמים כפית מהמילוי.

מקפלים את קצוות הריבועים אחד על השני.

להניח בתבנית על נייר אפייה.

למרוח ביצה ולהניח לתפיחה נוספת של שעה.

לחמם תנור ל200 מעלות ולאפות 10-15 דקות.

לקרר ולפזר אבקת סוכר.

 

בתאבון :]

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lironi kuki אלא אם צויין אחרת