1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

כיסוני שמרים במילוי תרד וגבינות....

03/06/2012

זה טעים וזה נחטף ,לא תפסיקו לזלול ,מתכון נהדר שאני מכינה כל שנה בשבועות ,נקרא ארוך אבל קלי קלות..

אפשר למלא רק בגבינות ,בתפוח אדמה עם גבינות תפוח אדמה עם בצל מטוגן פיטריות ..

כיסוני שמרים במילוי תרד וגבינות
לבצק:
4 כוסות קמח
30 גרם שמרית/ כפית שמרים יבשים
1 כף סוכר
1 כפית מלח
1 ביצה
5 כפות שמן זית
 11/2 כוסות מים פושרים(לשפוך לאט לאט לראות כמה צריך אפשר להוסיף עוד 1/4 כוס מים)

מעט שמן לשימון הבצק

למלית:

1 קופסא עלי תרד טריים

200 ג'ר גבינת פטה או בולגרית מפוררת

150 ג'ר קשקקבל /גבינה צהובה

1 ביצה

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור


למריחה :
1
ביצה טרופה
2 כפות שמן
שומשום

הכנה:
להכנת הבצק-שמים בקערה גדולה אתהקמח+שמרים+סוכר+מלח+ביצה+שמן.
מוסיפים את המים בהדרגה,תוך לישה,ולשים עד קבלת בצק רך ואחיד.
מורחים את הבצק במעט שמן,
מכסים במגבת ומניחים במקום חם עד שיכפיל את נפחו.
חובטים בבצק לשטחו,ולשים שוב בידיים משומנות.
מכסים במגבת ומשאירים לתפיחה שנייה.
לשים פעם נוספת והבצק מוכן למילוי.

להכנת המלית:
קוצצים את התרד ,חולטים במים רותחים כ5 דקות ,מסננים,מצננים וסוחטים היטב.
שמים בקערה את התרד והגבינות ומוסיפים את הביצה,
מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים.
מחממים תנור לחום בינוני ומחלקים אתהבצק ל-26 כדורים.
משמנים צלחת גדולה במעט שמן,מניחים במרכזה כדור בצק,
באצבעות משומנות "פותחים" לעלה דק.
מניחים במרכז העלה כף גדושה מהמלית,
סוגרים וצרים כדור.
מניחים את הכדור בתבנית כשה"תפר" כלפי מטה.
טורפים את הביצה והשמן,מברישים את כדורי הבצק
וזורים מעל שומשום.
אופים כ-40 דקות עד שהבצק מזהיב.

בתיאבון!!!!!



חג שבועות שמח..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת