00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

גם לנשמה רצון משל עצמה

עוגת הגבינה שלי

מדי שנה בשנה אני מכינה את אותה עוגה,

עוגת גבינה שתמיד מצליחה לי.

להלן המתכון:

עוגת גבינה

חומרים:

 200 גרם פתי בר

100 גרם חמאה

500 ג' גבינה לבנה (9%)

1 קופסה שמנת מתוקה להקצפה

1 חלב

3/4 כוס סוכר

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

1 שקית ג'לטין

הכנה:

ממיסים את החמאה. מרסקים את הפתי בר לפרורים ומוסיפים לחמאה.

חצי מהכמות מניחים על תחתית התבנית וחצי משאירים לקישוט.

 

מערבלים את הגבינה, השמנת, החלב, הסוכר והפודינג כדקה.

ממיסים את הג'לטין בכוס מים רותחים.

מכניסים לתערובת הגבינה לאחר שמאזנים טמפרטורה ומערבבים היטב.

יוצקים את התערובת על בסיס העוגה.

 

יוצקים מעל את הפרורים שנשארו.

מצננים כשעתיים.

 

 

בתאבון...

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אס האחת אלא אם צויין אחרת