00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

פשטידת ברוקולי עם גבינות - קל להכנה LANIT1


המצרכים :

2 בצלים גדולים  קצוצים דק
ברקולי טרי חתוך לפרחים קטנים
3 בצים
גבינת קוטג 5 אחוז -  קופסא 1 (250 גרם)
גבינת סקי 5 אחוז   - קופסא (500  גרם)
קוביית  קנור אחת בזילקום
קוביית  קנור אחת שום פטרוזליה
1/2 כפית אבקת מרק עוף (לפי הטעם לא חובה להוסיף)
אבקת שום לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
1/2  כוס גבינה צהובה מגורדת
3 כפות קמח תופח -  אפשר רגיל
תבנית חד פעמית עגולה

אופן ההכנה:

1.      להרתיח בסיר עם מים את הברוקולי עד שהמים מבעבעים ולהמתין עוד כ- 5 דקות ולהוריד מהאש - ולסנן.

2.       הבצלים הקצוצים יש  לטגן היטב עד להזהבה מלאה ולהוריד מהאש.

3.      לאחר השחמת הבצלים יש להוסיף את קוביות קנור ולערבב עד להמסה  (לא צריך על האש).

4.      בקערה  עמוקה לערבב  את הגבינות, גבינה צהובה מגורדת , בצים,   תבלינים , פלפל  שחור, אבקת שום, קמח   ואבקת מרק לפי הצורך .

5.      להוסיף לקערה את הבצל המטוגן עם הקוביות קנור,  ולאחר מכן את הברוקולי.

6.       משמנים תבנית חד פעמית במרגרינה ואת כל התערובת שופכים לתבנית

זהו ועכשיו  מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות 40 עד 50 דקות עד להשחמה.

בתאבון..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת