66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת שוקולד נימוחה עם קרם גבינה

בס"ד


שילוב של שתי עוגות נפלאות לחוויה אחת מושחתת בעליל.

הבסיס עוגת שוקולד נימוחה, ללא גלוטן,טעימה בפני עצמה ללא כל קרם נלווה, המילוי - שילוב של גבינה וקרם שנטילי נפלא, ממש מעדןןןןןןןןןןןןןן, ולמעלה איך אפשר בלי עוד נגיעה של מתוק (כאילו שחסר בעוגה הזאת) סירופ שוקולד.

נו, גירה את בלוטות הטעם שלכם אז.... בואו נתחיל

את הערכים התזונתים של העוגה תוכלו לראות כאן  

  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2555

 

למצרכים לעוגה:

6 ביצים מופרדות

1 כוס סוכר

1 חבילה שוקולד צ`יפס 

100 גרם חמאה


מצרכים לקרם:

1 קופ` גבינה לבנה 5%

1 שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג וניל

1/4 כוס חלב


לציפוי:

סירופ שוקולד 


אופן הכנת העוגה:

- בקערה מעל סיר מים רותחים (בן מארי) ממיסים את השוקולד צ`יפס והחמאה ומצננים.

- מוסיפים את החלמונים לתערובת השוקולד ומערבבים.

- מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ומבליעים בתערובת השוקולד.

- לשמן תבנית עגולה 26/28 ולשפוך את התערובת לתוכה.

- לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.

*העוגה תופחת ויורדת אחרי הקירור,זה בסדר לא להיבהל.


אופן הכנת הקרם:

- להקציף ביחד את כל מצרכי הקרם לקצף יציב.

- לשטח מעל העוגה וליי`שר.

- לקשט בסירופ שוקולד בצורה יפה ולהכניס למקרר לקירור של שעה לפחות לפני ההגשה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת