33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

גרנולה

גרנולה

את המתכון נתנה לי חברה טובה שגם מגיע לה מזל טוב לרגל הצטרפות עולל חדש למשפחה מזל טוב אש''ת!!

 

500 גר' שיבולת שועל עבה (לא מהיר הכנה)  

3/4 כוס קוקוס

1/2 כוס גרעיני חמניה

1/2 כוס גרעיני דלעת

3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס

1 חבילה שבבי שקדים קלופים

1/2 כוס צימוקים לפיזור מעל התערובת לפני סיום האפיה

- - - - - - - - -

1/2 כוס סוכר חום

1/2 כוס דבש (אני משתמשת בדבש שלמון - ועדיף להשתמש בדבש שהוא מוצק יחסית ולא עבר חימום)

1/2 כוס שמן קוקוס

1/2 כוס מים

לשים את כל החומרים היבשים במיקסר. להוסיף את הרטובים ולעבד קצת עד שהכל מצופה.


לשפוך את התערובת לתבנית ולשים בתנור על חום של 160-170 מעלות כשעה. לערבב כל 10 דק' כדי שהכל יושחם כראוי.

לפזר על התבנית חופן צימוקים בהירים כ-5 דקות לפני סוף האפייה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת