2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת גבינה שוקולד תפוז

עוגת גבינה שוקולד תפוז

שילוב טעמים אדיר ,שוקולד ,תפוז ,וגבינה ,עוגה בטעמים מיוחדים ,זהירות נחטפת במהירות...

עוגת גבינה, שוקולד ותפוז/ מתכון של סימה ד


לבסיס

150
גרם בסקוויטים בטעם שוקולד מפוררים
100
גרם חמאה מומסת

למלית-

מיכל (250 גר') גבינת שמנת 30% בטעם טבעי
מיכל גבינה לבנה 9%
6
כפות שמנת מתוקה
זסט (גרידה) משני תפוזים
1/4
כוס מיץתפוזים
כפית תמצית וניל
3/4
כוס סוכר
1
סוכר וניל
3
ביצים טרופות קלות
50
גרם קמח מנופה
100
גרם שוקולד מריר מומס

***
מערבבים ביסקוויטים עם החמאה המומסת ומשטחים בתבנית (קוטר 24).מקפיאים
לחצי שעה.
מערבלים את הגבינות – (שמנת,לבנה ושמנת מתוקה) עם גרידת התפוז בוו גיטרה עדלתערובת חלקה, מוסיפים את הסוכר, מיץ התפוזים ותמצית הווניל ומערבבים היטב. מוסיפיםאת הביצים בהדרגה ומערבלים היטב עד לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח ומקפלים עדלקבלת עיסה חלקה.
מעבירים כוס מבלילת הגבינה לקערה, מוסיפים אליה את השוקולדהמומס ומערבבים היטב.
יוצקים את מלית הגבינה ותערובת השוקולד לסירוגין על גביתחתית הביסקוויטים.
אופים בחום 170 מעלות כ- 35-40 דקות עד להתייצבות.

!!!
ניתן לצפות את העוגה בשמנת חמוצה + סוכר וניל / אבקת סוכר ואבקת נוגט/ קקאו ממותק.
!!!
ניתן להכין בתבנית קטנה יותר והעוגה תהיה גבוהה.
!!!
ניתןלהמיר את מיץ התפוזים בשמנת מתוקה נוספת ולא לגרר את קליפת התפוז.




הערות שלי אתי עוגה מושלמת בניחוח תפוז שוקולד שילוב מנצח עוגה קלה להכנה ומאוד טעימה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת