33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ליאתה

פול TIME! פסטה עם פול ירוק

 

יש חיה כזו באיטליה אוכלים פסטה עם כל דבר אפשרי... המתכון הזה מחכה מתאריך 20 במאי 2012 בשעה 20:22 כדי להעלות כרשומה... 

 

מהפעם הראשונה שרגלי דרכה על אדמת המגף טעמתי דרכים שונות להכנת פסטה שבישראל או במקומות אחרים בהם ביקרתי, לא שמעתי עליהן - מתכונים של חלק העלתי לבלוג, כמו פסטה אנשובי ואגוזי מלך או פסטה עם גרגירי חומוס httpואילו אחרים כמו פסטה שעועית עוד מחכים לתרגום לעברית פלוס צילום והעלאה לבלוג.


אתן/ם שואלות/ים את עצמכן/ם איך פול הולך עם פסטה? ואני עונה - רץ!  עוד מתכון איכותי ממטבחה של חמותי - אותנטי וטרי!




מצרכים:

750 גרם פול ירוק

1 בצל בינוני

צרור עלי פטרוזיליה

מלח ופלפל שחור גרוס  לפי הטעם

400-450 גרם פסטה מסוג ספגטי שבורה לרבעים


אופן ההכנה:

לשטוף את הפול (תמונה מספר 1) ולשים אותו בסיר בישול 

 עם כמה מים? למלא במים כ-4 אצבעות מעל לקו שאליו מגיע הפול.

לחתוך בצל לקוביות ולהוסיף לסיר, לשטוף את עלי הפטרוזיליה ולהוסיף לסיר (ללא הגבעול, רק העלים), להמליח ולפלפל 

כמה זמן לבשל? עד שהפול מתרכך (תמונה מספר 2), לרסק הכל בעזרת בלנדר מוט (תמונה מספר 3).

להוסיף את הפסטה ועוד כשתי כוסות מים, לבשל עד שהפסטה מוכנה (תמונה מספר 4).


לבריאות ובתיאבון! 



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תותי-בת אלא אם צויין אחרת