33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

להיום בערב...

להיום בערב...

הפשרתי לנו פסטרמה מההכנה הקודמת (להפשיר פסטרמה מוכנה לוקח יום. להפשיר עוף לא מוכן לוקח במקרר לפחות יומיים, אז לפחות יש לנו מה לאכול הערב )

והכנתי לנו פרוסות תפוחי אדמה בתנור:

תפוחי אדמה קלופים ופרוסות עבה במג'ימיקס

5 כפות שמן זית

פפריקה אדומה

המון אורגנו יבש

4 כפות גדושות פירורי לחם

מלח

לעסות את התפוחים בידיים עם כל התבלינים והשמ''ז. לשים בתבנית (בתוך נייר אפיה)ולכסות בנייר אלומיניום. לאפות 40 דק' ואז להסיר את הכיסוי ולהשחים (עוד חצי שעה בערך).

בתאבון ושיהיה שבוע נהדר!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת