2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת גבינה ריבת חלב....

עוגת גבינה ריבת חלב....

יש המון מתכונים של עוגות גבינה ,גבינה הולכת כמעט עם הכל,שוקולד ,פירות ,כמעט הכל מתאים והולך,

שילוב של ריבת חלב בגבינה משדרג את הטעם למיוחד ,הנה מתכון שהכנתי השבוע קל מאוד והתוצאה מרשימה ,עוגה שתפאר את שולחן החג תהנו .רק קראו עד הסוף גם את ההערות שלי .

מקור המתכון של קרין גורן

לבסיס:

1 חבילה בישקוטים

1 כוס קפה פושר (1 כף אבקת נס קפה+1 כוס מים חמים)

למלית:

3 מיכלים שמנת מתוקה

1 שקית אינסטנט פודינג וניל

1 כוס סוכר

1 כפית תמצית וניל

750 גרם גבינה לבנה 5%

2 כפות גדושות ריבת חלב

לציפוי:

ריבת חלב (בשקית זילוף קטנה)

אופן ההכנה:

מרפדים את התבנית בבישקוטים טבולים בקפה. מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת מרקם של קרם יציב. מוסיפים גבינה לבנה וריבת חלב ומקציפים במהירות נמוכה עד לתערובת אחידה. משטחים את התערובת בתבנית מעל הבישקוטים ומחליקים את פניה. אם התערובת "נשפכת" לבד סימן שההקצפה לא חזקה מספיק והעוגה תקרוס מחוץ לתבנית – במקרה כזה מחזירים למיקסר להקצפה נוספת.

מזלפים ריבת חלב בספירלה מהמרכז כלפי חוץ. בעזרת קיסם יוצרים דוגמה של קורי עכביש (מכניסים את הקיסם לעומק 1 ס"מ במרכז העוגה ומזיזים בקו ישר עד השוליים, חוזרים על הפעולה במרחק 2 ס"מ בכיוון ההפוך, מהחוץ כלפי המרכז, וחוזר חלילה בכל היקף העוגה). מעבירים בזהירות למקרר ל-4 שעות התייצבות לפחות לפני שמסירים את התבנית ומגישים

הערות:

אני הכנתי חצי כוס קפה מספיק לטבילת הביסקווטים,

הקצפתי 2 מכלים של שמנת מתוקה נראה לי מספיק ביותר,

הורדתי את כמות הסוכר ל3/4 כוס .

בהצלחה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת