66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פשטידת ברוקולי

בס"ד


פשטידה נפלאה בשילוב של ברוקולי וגבינות. את הברוקולי אני טוחנת כך שהילדים לא יודעים מה יש בפנים והם אוכלים אותה עד.......שהם פותחים את הפה ושואלים מה יש בפנים.ואז המלחמה אבודה מראש ואין אפשרות לשכנע אותם כבר לטעום ממנה.

מקווה שאתם כן תהנו ממנה.

זוהי פשטידה מעולה לשולחן שבועות ולכל הזמן.

לערכים תזונתים כנסו http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2424


המצרכים:

1 שקית תפרחת ברוקולי (800 גרם)

1 קופ` גבינה לבנה 5%

100 גרם גבינה בולגרית

1 כוס פתיתי גבינה צהובה

מלח,פלפל שחור

3 ביצים

1/2 כוס קמח תפו"א/ רגיל/פירורי לחם


אופן ההכנה:

- להרתיח מים בסיר ולהכניס את הברוקולי.לבשל כעשר דקות עד שמתרכך.

- להוציא, לסנן ולמעוך כמו לפירה. להכניס לקערה.

- להכניס את יתרת המצרכים מלבד חצי כוס מהגבינה הצהובה לקערה ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.

- לשמן תבנית עגולה ולשפוך את התערובת לתוכה.

- לפזר את יתרת הגבינה הצהובה מעל התערובת ולהכניס לאפיה בחום של 180 מעלות 30-40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה יפה.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת