33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

ארוחת שישי

ארוחת שישי

היום אנחנו אוכלים פאי רועים (נתקעתי עם 3 ק''ג תפוחי אדמה, הייתי צריכה לעשות מזה משהו...)

אוכלים גם קלחי תירס, וגם מרק עגבניות ואורז

1.5 ק'ג עגבניות שחתכתי לרבעים וטחנתי בויטמיקס(או בבלנדר רגיל)

2 בצלים חתוכים לטבעות

4 כוסות מים

3/4 כוס אורז שטוף

1 קופסה בינונית רסק עגבניות (או 2 קטנות)

2 כפות סילאן

קצת טבסקו (בשביל הפיקנטיות)

פפריקה ומלח.

קצת בזיליקום יבש אחרי הבישול.

לטגן את הבצל בשמן זית עד השחמה. להכניס את העגבניות ובאש בינונית לבשל כ-20 דק'. להוסיף מים, רסק עגבניות ותבלינים ולהרתיח.

לבשל עוד 10 דק', להוסיף את האורז השטוף ולבשל עד רכות האורז (כ- 20 דק'). לפני שאוכלים - לפזר קצת בזיליקום.

 

גלידת קשיו, אננס ובננה לקינוח 

חופן אגוזי קשיו

1/2 כוס קוביות אננס מקופסא

2 בננות

2 תפוחים חתוכים לרבעים

כף דבש

קוביות קרח

יצא טעים ומרענן!

 

 

 

 

 

 

לביבות תפוחי אדמה ועלי תרד

5-6 תפוחי אדמה

עלי תרד

2 ביצים

1 בצל קצוץ

1/2 כוס פירורי לחם

מלח ופלפל

להתריח מים חמים. לחלוט בהם את עלי התרד 3 דק' ולהוציא את העלים (לשמור את המים החמים בסיר). באותם המים לבשל תפוחי אדמה מקולפים עד רכות (כ- 40 דק').

למעוך את תפוחי האדמה ולערבב עם כל השאר. בידיים רטובות ליצור לביבות ולאפות על נייר אפיה משומן קלות 15 דק' מכל צד.

 

שבת שלום לכולנו

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת