00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שוקולדה19

פאדג` גבינה ושוקולד לחג השבועות

פאדג' שוקולד, גבינה, צימוקים ואגוזים מסוכרים

חומרים: 300 גר' שוקולד מריר מומס

ועוד 100 גר' שוקולד מריר או חלב לציפוי

2 מיכלים שמנת מתוקה חלבית או צמחית

(עדיפות לשף הלבן, למען הגילוי הנאות אין פה פרסום סמוי או גלוי, זה הטעם)

קופסת גבינת שמנת טבעית

3 כפות ליקר שוקולד

1/2 כוס צימוקים

1/2 כוס שברי אגוזים מסוכרים

הכנה: לערבב את השוקולד המומס עם שמנת מתוקה מחוממת ,לערבב היטב עד לקבלת קרם חום ומבריק,

להוסיף את שאר החומרים תוך כדי ערבוב ולצקת על יריעת ניילון בכלי עם שוליים נמוכים,

להקפיא כשעה.

להמיס 100 גר' שוקולד מריר או חלב ולצפות עם מרית את התחתית, לצנן שוב , להפוך ולצפות את החלק העליון.

אפשר לקשט כיד הדמיון הטובה עליכם או לפזר אגוזים על השוקולד המומס.

אגוזי מלך מסוכרים:

250 גר' אגוזי מלך יפים וטריים

3/4 כוס סוכר חום דמררה

כף דבש

3 כפות מים רותחים

ההכנה: להניח את האגוזים על תבנית, לפזר מעל את הסוכר , לערבב את המים הרותחים עם הדבש ולצקת אותם על האגוזים, לערבב עם הידיים עד לפיזור שווה של הסוכר והדבש ולהכניס לתנור ל- 20 דקות בחום של 180 מעלות, להוציא ולערבב שנית ולהחזיר לתנור עד לקבלת גוון זהוב. כאלה טעימים לא אכלתם עדיין....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל שוקולדה19 אלא אם צויין אחרת