66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פשטידת פטריות מהירה

בס"ד


מי לא ניתקל בחצי קופ` גבינה לבנה שנותרה מיותמת או חתיכה של גבינה בולגרית שמשום מה לאף אחד לא בא לאכול, אז במיוחד בשביל זה הבאתי לכם את המתכון הבא. המתכון הזה בא פשוט לעזור לכן להיפטר מכל אותן שאריות. לא משנה איזו גבינה תוסיפו לו הוא יצא נפלא.

 שלבו בו את הגבינות שנותרו והוסיפו כרצונכם.


לערכים תזונתים   http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2481


המצרכים:

1 קופ` פטריות חתוכות

1 גביע גבינה לבנה

100 גרם גבינה בולגרית

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

3 ביצים

1 כוס פירורי לחם מתובלים בשום ושומשום (אפשר ללא תיבול)

מלח,פלפל שחור


אופן ההכנה:

- להכניס את כל המצרכים לקערה מלבד פירורי הלחם ולערבב.

- להוסיף 3/4 כוס פירורי לחם ולערבב.

- לשמן תבנית מרובעת או תבנית אינגליש קיי`ק ולשפוך את הבלילה אליה,ליי`שר ולשפוך מעל את רבע כוס פירורי הלחם הנותרים.

- לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד שהפשטידה מזהיבה.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת