77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

שניצל כמעט מוכן להקפאה

שניצל כמעט מוכן להקפאה

את הטיפ להקפאה  למדתי ממרים כץ.

ביום שמכינה שניצל מנצלת את הבלגן ומכינה שניצלים כמעט מוכנים להקפאה.

מצרכים

1 ק"ג שניצלים

2 כפות קטשופ

2 כפות רוטב סויה

קמח

פרורי לחם מוזהבים ללא צבע מאכל

2 ביצים

אופן ההכנה

להשרות בקערה את השניצלים עם הקטשופ ורוטב סויה

להכין 3 צלחות 

1.קמח +כורכום+מלח

2.ביצה +חצי קליפת ביצה עם מים+פפריקה מתוקה

3.פרורי לחם

להכין מגש פלסטיק מכוסה נייר סנדוויץ

להעביר את השניצל  בשלושת הצלחות להניח על המגש

לשמור על מרחק בין שניצל לשניצל, נגמר המקום בקומה ראשונה

מוסיפים עוד דף מעל לשניצלים וממשיכים בקומה השנייה

כך מוסיפים קומות עד שנגמרים השניצלים, בסוף עוטפים בשקית ניילון גדולה סגורה

מכניסים למקפיא למחרת מוצאים מהמגש מאחסנים אותם בשקית, מחזירים למקפיא.

כך יש לכם שניצלים מוכנים מטגנים בשמן או מטגנים בתנור.

(שניצל מוכן כשהמזלג נכנס עד תחתית המחבת)

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת