2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

לזניה...

לזניה...

מעטים הם הפעמים שאני מכינה לזניה ,אתמול היה בי חשק עז להכין ,התוצאה היתה שווה ביותר ,לזניה טעימה קלה מאוד להכנה,מגש לזניה חוסל ,מומלץ ביותר....וכמובן מתאים לשבועות...

 

חבילה עלי לזניה (אני משתמשת של ברילה) 

300ג'ר גבינה צהובה מגורדת


בקערה לערבב:


2
קופסאות קוטג'

 

חבילה גבינה טוב טעם


2
ביצים


מלח, פלפל שחור


בקערה נוספת לערבב:


1 קופסה בנונית רסק עגבניות


1/2
כוס מים


מעט מלח ,פלפל שחור גרוס,אורגנו,2 כפות שמן,1 שן שום כתוש,


אפשר להוסיף זיתים מגולענים,פיטריות ,

לערבב את כל המצרכים,

 

להרכבת הלזניה :

 

לסדר שכבה ראשונה של עלי לזניה בתבנית בנונית ,לשים מעל שליש מכמות תערובת הגבינה ,מעל לשים 1/3 כמות תערובת הרסק לפזר מעט גבינה צהובה ,לסדר שכבה נוספת של עלי לזניה להמשיך ככה עוד שכבה ,סך הכול 3 שכבות ,לסיים בשכבה נדיבה של גבינה צהובה ,לכסות בנייר כסף ,לאפות בחום 180 מעלות 30 דקות ,להוריד את נייר הכסף להמשיך לאפות עד להקרמה וצבע זהוב .

כמובן שאפשר להשתמש בעוד סוגים של גבינות כיד הדמיון והטעם .


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת