00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

פסטה ברילה

הכותרת מדברת בעד עצמה, יום ראשון , שש בערב, מיטב המוחות הגדולים של הבלוגרים מתאספים לחוות דעה על פסטה ברילה, עכשיו מה כבר אפשר לומר על פסטה ברילה שלא נאמר?

שהיא מיוחדת במינה? אמרו כבר 

שהיא עשויה  מפסטה מקמח דורום זה למעלה מ 100 שנה? אמרו כבר?

אם לא אז אני אגיד לכם שזו הפסטה הכי טעימה שאכלתי ופה בעצם מתחיל ונגמר הדבר לא?

 

השף במבשלים חוויה חברה המתמחה בקיום סדנאות בישול כשרות שמו יניב אמר לנו : יש לכם את כל המוצרים שתחפצו - תתפרעו על המתכונים, כל אחד זרק רעיון והתחלנו בהכנה.

החוויה הייתה מרגשת ומסעירה ובעיקר טעימה.

המגוון הרחב של פסטות ברילה כולל יותר מ 70 צורות שונות, כל צורה התפתחה בזהירות כדי להחזיק מעמד בבישול באופן מושלם בכל שלב ולהתאים לרטבים השונים, מן הפשוט עד למעודן ביותר. פסטה ברילה, עם הקופסא הכחולה הבלעדית, צבע שהותאם במיוחד, מייצג תיבת אוצר כחולה בצבע השמיים והים, להכנת מתכונים חדשים, שמביאים את הטעם המסורתי של המטבח הים -תיכוני.

 La Collezione של ברילה מביאה מבחר של צורות פסטה מיוחדות, אידיאליות כדי לספק את היצירתיות של בשלני הפסטה במטבח. כל צורה בלה קולציונה היא בעלת אופי מסוים מאוד, מושלמת גם לרטבים פשוטים, כמו גם ליצירתיים, ומשקפת את האישיות של כל בשלן במתכוניו.

אני בחרתי בפסטה הזו כדי לבשל היום - דווקא לא במפגש.

 CASERECCE

הקזרצ'ה מקורם בסיציליה, אבל גם הם אופייניים לאזור דרום מרכז איטליה. פסטה מגרה זו, ששמה מעורר תחושת ביתיות כמקורה, היא פרשנות של 'פסטה בוזיאטה" ממוצא ערבי שנוצר מה "בוס" הקנה הדק של צמח שפעם עטפו בו את חתיכות הבצק.הקזרצ'ה מגולגלות עד הטיפה האחרונה. המשטח החלק שלהן מלא בנקבוביות עדינות מציע תמיכה אידיאלית עבור כל רוטב, מן המסורתי ועד לפשוט ביותר.

 

אלו הפסטות לפניכם:

וגם זה:

וזה מה שיצא מכל זה בסוף, כל מי שמזהה שיתייג את עצמו(אה נכון, זה רק בפייסבוק):

 

ולמתכון שלי

אז כמו שאמרנו פסטה ברילה מסוג הקזרצ'ה 

3 גזרים מגוררים

5 בצל ירוק חתוכים לעיגולים

3 שיני שום

כ- 10 פטריות שמפניון טריות וחתוכות

ליטר וחצי מים רותחים לפסטה

שמן זית

שמן שומשום

כף אבקת מרק פטריות

מלח

פלפל

מעט אבקת שום

כ -3 גבעולי קורנית מפוררים(מת על הטעם שלהם)

עלי בזיליקום חתוכים

כ- 2 כפות רוטב טריאקי

אופן ההכנה:

מכניסים את הפסטה למים החמים לריכוך, לאחר הריכוך מסננים ושמים בצד. 

במקביל, במחבת עם שמן זית מטגנים מעט את השום,

מוסיפים את הגזר, בצל ירוק והפטריות ומבשלים כמה דקות,

מוסיפים את התבלינים ואת עשבי התיבול ומערבבים שוב,

את הרוטב ושמן השומשום אני מוסיף דקה לפני שאני מוריד מהאש תוך כדי ערבוב,

לאחר שהכל מוכן ביחד שופכים על הפסטה ומערבבים.

אני לא אחראי למה יקרה לכם באותו רגע -עדיף שתכינו שתי מנות:P

מתחממים בספא

התערובת הנפלאה

בתאבון

תודה כמובן שמורה גם לכנרת המקסימה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת