66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת קרם אננס

בס"ד

 

עוגה מדהימה וטעימה מתאימה לימי הקיץ החמימים. עוזרת להקל על החום אבל בדרך גם עוזרת לרפד אותנו. הבעיה איתה שאי אפשר להפסיק לאכול ממנה.

לערכים תזונתים כנסו ל-  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2507

מקווה שתהנו ממנה

 

המצרכים לעוגה:

5 ביצים שלמות

1 כוס סוכר

3 כפות שמן

1 כוס קמח

 

לקרם:

1 קופ` שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג וניל

1 כוס חלב

 

לציפוי:

1 קופ` גדולה פרוסות אננס

1 ג`לי בטעם אננס

 

אופן ההכנה:

- להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח 7-8 דקות.

- להוסיף את השמן והקמח ולערבב ידנית בעדינות עד שהקמח נבלע בתערובת.

- לשמן תבנית עגולה 26/28 ולשפוך את התערובת לתוכה.

- לאפות בחום של 180 מעלות כחצי שעה או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.

- להוציא ולקרר.

- בנתים להכין את הקרם:להקציף את כל מצרכי הקרם עד לקבלת קצף יציב.

- למרוח על העוגה שהתקררה ולישר.

- להניח מעל את פרוסות האננס.

- להכין את הג`לי לפי הוראות ההכנה של גב הקופסא.

- לשפוך את הג`לי מעל פרוסות האננס וליי`שר.

- להכניס למקרר לקירור של שעה לפחות.

**ניתן להחליף את האננס בתותים ואת הג`לי לטעם תות.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת