00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

עוף בטחינה דבש ונענע

מתכון מדהים שראיתי ברשת של השף טל כהן - שיניתי אותו ע"פ טעמי.

קיבלתי לבחינה מוצר של טחינה אחווה ללא מלח ומה יותר טוב לבחון את הטחינה, בעוף בטחינה?

חברת "אחווה" אני חושב הוותיקות מבין יצרנית מוצרי השומשום למיניהם, משיקה סדרה חדשה של טחינה עשוייה מזרעי שומשום איכותיים ללא תוספת מלח וללא השרייה במלח, דבר המפחית מאוד את ערכי הנתרן במוצר ומשפר את ערכיו הבריאותיים.

מתכון:

12 כרעיים

כוס טחינה אחווה ללא מלח

חצי כוס דבש

צרור של נענע חתוכה לעלים

מלח גס

פלפל שחור

פפריקה

אבקת שום

תבלין לעוף

ראש שום שלם מפורק לשיניים

אופן ההכנה

מסדרים את הכרעיים על התבנית,

שופכים את הטחינה מעל וגם את הדבש ביחד

את שיני השום מפזרים בין החתיכות

מפזרים מעל את התבלינים

מכסים את העוף עם נענע 

מכניסים לתנור על 160 מעלות לשעה ורבע

אתם לא תבינו מאיפה זה בא לכם, זה פשוט טירוף ברמות קשות, הטחינה פשוט מדהימה בשילוב העוף והנענע.

עם הטחינה והפפריקה

עם הנענע

מוכן, אל תדאגו, הנענע אמנם משחירה אבל נותנת טעם מדהים לעוף:

 

אני ליקקתי כל אצבע ואצבע לאחר האוכל.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

40 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת