11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אפייה נעימה ומתוקה

ממתק ארגנטינאי-ריבועי ריבת חלב וקוואקר -Turron Aleman


לפני 5 פוסטים אירחתי כאן את חברתי היקרה אנבלה (הארגנטינאית) ששיתפה אותנו במתכון המקסים של אמה לבוטנים מקורמלים.
בפוסט עצמו ציינתי שאנבלה מפנקת אותנו במאכלים ארגנטיאים רבים ואחד מהם היה ריבועי ריבת חלב וקוואקר-Turron Aleman בעקבות תגובות חיוביות ובקשה למתכון-אני מצרפת אותו כעת...
הממתק הזה שייך למשפחת עוגות הביסקוויטים וכדורי השוקולד...
הוא  מצויין כקינוח מתוק לארוחה או סתם כנשנוש מתוק, הוא ממש פשוט וקל להכנה וכל מה שצריך בשביל להכין אותו זה קוואקר, שוקולית, חמאה, ריבת חלב, קרקרים, סוכר וחלב...

מרכיבים: (אנחנו הכנו כמות כפולה שהספיקה ל-2 תבניות בינוניות)
200 גרם חמאה
חצי ק"ג ריבת חלב
250 גרם קרקרים (בטעם נייטרלי-חשוב שלא יהיו מלוחים מדי ולא מתוקים בכלל)
200 גרם שוקולית
350 גרם פתיתי שיבולת שועל קוואקר (פחית או שקית-לא אינסטנט)
10 כפות סוכר
כף חלב
אופן ההכנה:
-מסדרים את הקרקרים בתבנית בינונית 12 ס"מ אורך ו-31.5 ס"מ רוחב (מדדתי עם מטר מקווה שמספיק מדוייק ושתצליחו להתרשם מהתמונה )

-ממיסים חמאה בסיר על אש קטנה ומערבבים עם כף עץ

 -לאחר שהחמאה נמסה מוסיפים את כף החלב וחצי ק"ג ריבת חלב

-מוסיפים סוכר וקקאו ומערבבים-התערובת מסמיכה מאוד!

-התערובת האחידה לאחר הערבוב...


-מוסיפים את הקוואקר ומערבבים עד שכל הקוואקר מכוסה בממרח המתוק הזה!

-הקוואקר לאחר הכיסוי...


-מורחים שכבה דקה על הקרקרים שלנו ומוודאים שהתערובת מכסה את הכל...

-מסדרים שכבה נוספת של קרקרים
כ
-ומעליה מורחים שכבה נוספת של התערובות

-עוטפים בניילון נצמד ומצננים לילה במקרר.
-חותכים לקוביות יפות בעזרת סכין חדה (אפשר להרטיב אותה קצת במים על מנת להקל על החיתוך) וזוללים!!!

תודה בלה היקרה על המתכון הפשוט והמעולה הזה!!!!
שיהיה אחלה שבוע!:P 
!!!Viva Argentina

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נתנאלה צ אלא אם צויין אחרת