66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

גביעי קדאיף במלית קרם שנטילי

בס"ד

הקינוח הבא היה אחד מבין הקינוחים הרבים שהכנתי לערב נשים שערכתי בביתי.

ישבנו חברות מול שולחן ערוך במטעמים נפלאים וערכנו סעודת אמנים.

סעודת אמן הינה סעודה שבא מברכים על מ.ג.ע  א.ש  ולכל דבר יש סגולה משל עצמו כלומר,

 מ- מזונות (עוגות,ביסקויטים,בורקסים ביגלה וכו`) הסגולה שלו פרנסה טובה

ג- גפן - הסגולה זיווג טוב והגון

ע - עץ (תפוח עץ,תמרים,צימוקים וכו`) - הסגולה שלו זרע בר קיי`מא

א - אדמה (בוטנים,מלפפון,גזר וכו`) - הסגולה שלו בריאות ורפואה שלמה

ש- שהכל (סוכריות,שוקולד) - שהכל נהיה בדברו ברצונו של השם יתברך


כך ישבנו לנו בכיף כל החברות, חלקן עזבו כבר את השכונה וחלקן עדין נותרו בה והעברנו ערב מדהים ונפלא. 

ומה שאני באה לספר לכן זה בעצם שאין, אבל ממש אין על החברות המדהימות שלי שבאו וטרחו להגיע ממרחקים לערב הנפלא הזה וכולי תודה על כך.

מקווה שתהנו גם אתם/ן מהקינוח הנפלא הזה שקצר מחמאות והאמת לקח לי בקושי חצי שעת עבודה.

לערכים תזונתים    http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2499


המצרכים:

1 קופ` אטריות קדאיף (350 גרם) (נמצא במקררים בסופר)

150 גרם חמאה מומסת


לקרם:

1 שמנת מתוקה

1 חב` אינסטנט פודינג וניל

1 כוס חלב


אופן ההכנה:

- ליצוק את החמאה המומסת על האטריות ולערבב עד שכולן מצופות בחמאה.

- לשמן תבניות מאפינס ולשטח תחתית וצדדים את האטריות.

- להכניס לאפיה בחום של 180 מעלות למשך כעשר דקות עד שהאטריות משחימות.

- לקרר ולשחרר מהתבניות.

- להקציף את כל מצרכים הקרם עד לקבלת תערובת יציבה.

- להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב ולזלף בתוך כל גביע.

- להכניס למקרר או להגיש מיד.


 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת