00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

מאפה עלי פילו עם גבינות - מומלץ לשבועות LANIT1

מתכון מוצלח מצורפת תמונה עם מעט השקעה ,

במתכון זה אפשר להשתמש בכל סוגי הגבינות הקשות, הרכות שיש בבית.


*עלי פילו מומלץ להוציא יום לפני למקרר  כ12  שעות  ואחכ לטמפרטורת החדר

אני שכחתי להוציא למקרר אז הפשרתי בטמפרטורת החדר כ6 שעות לפני השימוש.

על מנת שהעלים לא יתייבשו יש להניח על העלים מגבת נקייה   כאשר לא עובדים ברציפות עם העלים. 


מצרכים:

תבנית עגולה חד פעמית או פיירקס

3 עלי פילוי לתחתית  - (משומנים בשמן זית)

3 עלי פילוי לשכבה עליונה - (משומנים בשמן זית)

1 גבינה לבנה 5 אחוז - חצי ק"ג

1 קוטג 5 אחוז

1/4 גבינה בולגרית 5%

גבינה צהובה 100 גרם מגורדת

2 בצים

1/2 שמנת לבישול 15%

*במידה ונקרעו לכם עלים או נשברו אפשרי לחתוך לחתיכות ולפזר בתבנית


לתיבול  :

1 כף אבקת מרק עוף,

אבקת שום לפי הטעם,

פלפל שחור או לבן  לפי הטעם

1/4 כפית אגוז מוסקט


אופן ההכנה

1) יש לשמן את התבנית בשמן זית 

2) להניח עלה פילו בזהירות שלא ישבר ויכסו את התבנית  -  מעליו יש להניח עוד שני עלים אחד על השני לא לשכוח לשמן .

3) בקערה מכינים מילוי מכל הגבינות כולל הביצים והשמנת בישול (להשאיר מעט גבינה צהובה לפיזור בסוף)

4) להוסיף את התבלינים , אבקת מרק עוף , אבקת שום, פלפל שחור, אגוז מוסקט ולערבב

5) את התערובת שופכים לתבנית .

6) ומעל לכל התערובת להניח שוב עלה פילו משומן בזהירות , ומעליו עוד שני עלים נוספים משומנים .

7) בתנור כשעה 180 מעלות (לא טורבו) עד להשחמה.


אל תשכו לספר איך יצא 

שבועות שמח.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת