00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

קציצות עוף סאן

יש שקוראים להם פישלך שזה דגיגונים, אין לי מושג למה

 

 

מה מכינים:

 

לקציצות:

500 גרם עוף טחון, 

1 בצל                                        בערך 150 גרם   

 

1 גזר קטן ( או חצי גדול)              בערך 50 גרם

1 קשוא קטן  בערך                     בערך   120 גרם

1 תפוח אדמה קטן                     בערך  100  גרם

חצי כוס פרורי לחם או קמח מצה

2 ביצים

1 כף שמן זית

1 כף שמן קנולה/צמחי אחר

כפית וחצי מלח בישול

רבע כפית פלפל שחור

 

לרוטב:

1 בצל קצוץ                                                      בערך 150 גרם

1 גזר קטן מגורד דק ( או החצי השני......)          בערך 50 גרם

2 שיני שום כתושות 

כף אבקת מרק עוף 

חצי כפית מלח בישול

רבע כפית פלפל שחור

כוס וחצי מים 

 

אופן ההכנה:

1) מגרדים את הבצל במגרדת גסה או קוצצים דק , מטגנים אותו ב-2 כפות שמן קנולה/זית עד לשקיפות 

     ומצננים.

2) בנתיים מגרדים את תפוח האדמה, הקישוא והגזר במגרדת דקה

3) מכניסים לקערה את כל רכיבי הקציצות ( כולל הבצל המטגן)  ומערבבים היטב, ממש ללוש.

4) מכסים בנילון נצמד ומשהים לכחצי שעה לפחות במקרר.

5) להכנת הרוטב מטגנים בצל עד להזהבה

6) מוסיפים את הגזר ומטגנים כ-2 דקות תוך ערבוב, יש לשים לב שלא ישרף

7) מוסיפים את המים ואת התבלינים , מערבבים ומביאים לרתיחה.

8) מגלגלים בידים רטובות את הקציצות ומניחים ברוטב הרותח,

9) מכסים ומנמיכים את האש, מבשלים כשעה על אש קטנה.

 

 

בתאבון...............

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת