55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

אושפולאו

בס"ד


מאכל בוכרי טיפוסי,כמו שאומרים ארוחה בסיר אחד,טעים להפליא ואהוב על כולם.

במקור המתכון מבושל עם בשר אבל אפשר להחליף גם לעוף. אני אוהבת להכין עם בשר ראש אבל אפשר לשים כל חלק אחר שאוהבים.

מקווה שתהנו ממנו. שבת שלום ומבורך  

לערכים תזונתים  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2500


המצרכים:

1 ק"ג בשר בקר

1 בצל גדול

6 גזרים גדולים

3 כוסות אורז

מלח,פלפל שחור

1 כפית גדושה כמון

6 כוסות מים


אופן ההכנה:

- לחתוך את הבשר לקוביות בגודל 2X2 ס"מ.

- בסיר רחב לחמם שמן. להכניס את הבשר ולסגור אותו מכל הצדדים.

לתבל במלח ופלפל,לכסות במים, להביא לרתיחה ולבשל שעה וחצי.

- את הגזרים לפרוס לגפרורים ולהוסיף לבשר.

- לנקות את האורז ולהוסיף גם כן.

- לתבל שוב במלח,פלפל ובכמון ולכסות במים.

- לבשל על אש נמוכה על שהאורז מוכן 30-40 דקות.

- להגשה:לשים בצלחת הגשה את האורז,מעליו את הגזר ואת הבשר.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת