33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

ארוחת שישי

ארוחת שישי

היום לפנות בוקר האיש חזר!

השבוע היה לא פשוט, תודה לאל על הבייביסיטר ועל אמא שלי שעזרה לי המון אחה''צ.

בנוסף יש חגיגת ההולדת לאחיין שלי, בקיצור סופשבוע עמוס.

אבל חייבים לאכול...

אז הכנתי את המטבוחה שאישי אוהב. עם פלפלים אדומים ו- 1.5 ק''ג עגבניות. יצא פיקנטי וטעים.

הכנתי גם הום פרייז. הקודמים נגמרו מהר מדי.

יש גם קציצות בקר ברוטב עגבניות וקינמון :

לקציצות:

1 ק''ג בשר בקר טחון

5 גזרים

2 בצלים

חופן עלי סלרי

2 ביצים

1/3 כוס פירורי לחם

קינמון, פפריקה אדומה, כמון

1/2 כפית מלח

במג'ימיקס לטחון את הגזר, בצל ועלי סלרי. לערבב הכל יחד. ליצור קציצות גדולות או קטנות. להכניס למקרר שזה טיפה יתקשה ובינתיים להכין את הרוטב.

לרוטב עגבניות:

2 בצלים חתוכים לטבעות

800 גר' עגבניות מרוסקות

400 גר' מים

2 כפות סילאן

פלפל אנגלי

כפית קינמון

פפריקה אדומה

מלח

בסיר רחב לטגן בשמ''ז בצל. להוסיף את כל השאר ולהביא לרתיחה. להוסיף את הקציצות ולבשל עוד 20 דק' על אש קטנה. מדי פעם לתת ניעור לסיר כדי שכל הקציצות יתערבבו עם הרוטב.

והכנתי גם קלחי תירס.

זה לא ממש מתכון אבל הבנות אוהבות את זה מאוד וגם אנחנו.

להרתיח מים חמים. להכניס פנימה קלחי תירס חתוכים. לבשל 20 דק' ולסגור את האש. להשאיר בתוך המים שעתיים עד שהסיר מתקרר.

שבת שלום לכולנו !

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת