55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

בורקס ביתי במילוי כבד עוף !

11/05/2012

 

כמה זה טעים, אין על בורקס ביתי טוב ומפנק 

הפעם זה במילוי כבד עוף, 

מילוי משגע שממלא את הבית בריחות וניחוחות נפלאים,

עם רוטב פטריות בצד זה מושלם

בורקס ביתי במילוי כבד עוף

מצרכים:

1 חבילת ריבועי בצק עלים 

למילוי:

500 גרם כבדי עוף מנוקים ושטופים, צלויים

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

2 בצלים פרוסים 

1 שן שום כתושה

מלח לפי טעם

רבע כפית פלפל שחור

רבע כפית כמון

שליש כפית כורכום

2 כפות שמן

* ביצה טרופה למריחה

*שומשום לקישוט

אופן ההכנה:

במחבת חמה עם 2 כפות השמן יש לטגן את הבצלים עד להזהבה.

להוסיף את כבדי העוף הצלויים, התיבול ולערבב, ולהוריד מהאש.

בקערה יש למעוך קלות את הכבד, לערבב לכדי תערובת מילוי נוחה ונימוחה.

לקחת ריבוע בצק עלים ולמלא בנדיבות מהמילוי בעזרת כף.

לסגור בצורת משולש או ריבוע כל בורקס, כך יש לעשות עם כל ריבועי הבצק.

למרוח ביצה טרופה מעל וקצת שומשום, להניח על תבנית התנור מעל נייר אפיה.

להעביר התבנית לתנור שחומם מראש, 180 מעלות כ- 55 דקות בערך, עד להזהבה יפה..

הבורקסים האלה, נימוחים וטעימים כל כך במילוי מדהים,

הם גם יפים בצורתם, כיף לקשט בכל שולחן,

מתאימים לאירוח , לשבתות וכארוחת צהריים \ ערב....

נסו ותהנו לכם..!!

סופשבוע מקסים לכולנו, רותי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

42 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת