44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

אורז עם בשר טחון

בס"ד


הבאתי לכם עוד מתכון של מיחזור שאריות אוכל.

בטח הספקתם כבר להכיר אותי שאני לא אוהבת לזרוק אוכל ואצלנו עוד אומרים שזה "בל תשחית" כך שאת המתכון הבא אילתרתי, כשנותר לי בשר מבולונז ונותרו שאריות מהאורז של שבת, איך לא?, כך שנוצרה מנה טעימה להפליא בכלום עבודה.

הבאתי לכם את האופציה שבה אין שאריות של בשר ובכלום זמן ניתן להכין אותה.

לערכים תזונתים   http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2479


המצרכים:

250 גרם בשר טחון

1 בצל גדול

2 גזר גדול

2 כוס אורז

מלח,פלפל שחור

1 כפית כמון

קורט קינמון

מים (כ-3 כוסות)


אופן ההכנה:

- לבשל את האורז במים עם מעט מלח (אפשר להשתמש בשאריות אורז)

- בסיר שטוח לחמם שמן ולטגן את הבצל הקצוץ עד שמזהיב.

- להוסיף את הבשר ולטגן עד שמשנה את צבעו.

- להוסיף את הגזר והתבלינים ולבשל עוד חמש דקות.

- להוסיף את האורז ולערבב היטב עד שכל האורז מצופה בבשר ובתבלינים.

**ניתן להשתמש בשאריות של אורז ובשר שנותרו.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת