00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

סלט בטטות, פטריות ואגוזים

אחד מהסלטים המרשימים ביופיים (אתם יודעים שקודם העין אוכלת נכון??) ובטח ובטח בטעמם!

טיפ קטן לגבי הפטריות - כשאתם בוחרים פטריות טריות בסופר תבחרו את הפטריות הקשות ביותר...

מצרכים לסלט:

4 בטטות (דקות) קלופות ופרוסות לעובי של ס"מ עד ס"מ וחצי

סלסלת פטריות טריות

כוס אגוזי מלך

4 בצלים ירוקים

מלח גס

מצרכים לויניגרט:

4 כפות חומץ בלסמי

2 כפות דבש

3 כפות שמן זית

כפית שום כתוש

כפית חרדל

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

את פרוסות הבטטות מניחים על נייר אפייה, מפזרים למעלה את המלח הגס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד ריכוך והשחמה קלה (בערך 30 דקות), לאחר שהם מוכנות הניחו אותם בצד שיתקררו.

חותכים את הרגל של הפטריה, חותכים את הפטריה לרבעים (את הפטריות הקטנות תשאירו שלמות) ואת הבצל הירוק קוצצים לפרוסות דקות.

 מכניסים לקערה את כלל מרכיבי הסלט.

בצנצנת/ בקבוק מכניסים את כלל מרכיבי הויניגרט ומשקשקים עד שכלל המרכיבים מתמזגים. את הצנצנת /בקבוק משאירים בצד עד ההגשה ורגע לפני ההגשה נותנים שיקשוק אחרון לויניגרט, שופכים אותו לקערה ומערבבים בעדינות (להזהר לא לפרק את הבטטות).

המחמאות שתקבלו שתגישו ולאחר הטעימות שוות זהב!!! בתאבון!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת