2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מוסקה....

מוסקה....

חצילים כשהם טריים אין יותר טעים מהם ,כדאי ורצוי לבחור חציל מוצק ,קל ביחס לגודלו ,והקליפה צריכה להיות מבריקה ומתוחה ,זה סוד החציל הטרי עם הבשר הלבן מבפנים ללא גרעינים .

והפעם מוסקה מבית אימא,גילוי נאות ,היחיד בבית שאכל מוסקה היה מאור ,ותמיד הוכנה לפי בקשתו כמות קטנה בתבנית קטנה,מאז שנתיים + שלא הכנתי ,התמונה היא תמונה ישנה .

 

2 חצילים

1/2 קילו בשר טחון

2 בצלים

4 עגבניות בשלות

1 כף רסק עגבניות

מלח, פלפל שחור ,מעט אגוז מוסקט,כף מרק עוף

לחתוך את החצילים לפרוסות , ולטגן אותם קלות.

להשחים את הבצל הקצוץ דק והבשר הטחון, מוסיפים עגבניות ומבשלים עד שכל הרוטב נספג מוסיפים את הרסק עגבניות,מתבלים במלח ופלפל  שחור,אגוז מוסקט ,ואבקת מרק,

מרפדים תבנית בשכבת חצילים מטוגנים בצורת שתי וערב מניחים מעל את תערובת הבשר ושוב מסדרים שכבת חצילים.

שופכים על הכל שכבת רוטב בשמל ואופים בתנור בחום בינוני 45 דקות.

 

רוטב בשמל:

50  גרם מרגרינה

2  כפות קמח

2  כוסות מים

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל לבן

2  ביצים

ממיסים מרגרינה במחבת מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב, מוסיפים מים ותבלינים וממשיכים לערבב עד שהרוטב מסמיך מסירים מאש מקררים כמה דקות ומוסיפים 2 טרופות לרביכה מערבבים היטב ושופכים על המוסקה ,אופים בחום בנוני כ45 דקות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת