00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

שוקי עוף בתנור ברוטב סילאן ובלסמי

שוקי עוף מתקתקים ללא השרייה במרינדה זו תמיד מנה נהדרת לשולחן כשאין זמן או שצריך להכין ארוחה לא מתוכננת.

את השוקיים אפשר להכניס כשהן עדיין מחוברות לירך (כרעיים) או אפשר כשוק שלם או כשוק קטום עצם.

הילדים שלי אוהבים את השוקיים האלו ואוכלים אותם כמו גרעינים

מצרכים:

שוקי עוף ככמות הסועדים (2 לסועד)

2 בצלים גדולים חתוכים לחצאי פרוסות

לרוטב:

3 שיני שום קצוצות

3 כפות קטשופ

2 כפות סויה

3 כפות סילאן

2 כפות רוטב בלסמי

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מכניסים בקערה את כלל מרכיבי הרוטב ומערבבים עד קבלת רוטב אחיד.

מכניסים את השוקיים אחד אחד לרוטב, מעסים היטב ומכניסים לתבנית.

מוסיפים את פרוסות הבצל לרוטב, מערבבים ושופכים את כלל הקערה לתבנית על השוקיים.

מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל -50 דקות ולאחר מכן מורידים את נייר הכסף, הופכים את השוקיים ושמים על מצב גריל ל-10 דקות נוספות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת